dimarts, 17 d’agost del 2010

FESTES 2010!!!

CIDES, ja tenim les festes damunt!!! I de segur que no les oblidarem, ja que aquest any ens toca ser ABANDERADES i encara q no es el primer any que ho som, si que es el primer que anem a celebrar-ho com cal!!!

Demà comencem amb el sopar de germanor que com tots els anys estarà amenitzat per una banda i desprès a la comparsa a seguir amb la festa!!!

El diumenge es el tradicional dia de les paelles amb l'actuació de la "BACHATA ROSA" i acte seguit "gran" cordà per a les més valentes i per aquelles q no els agrade ni l'olor a polvora tindrem after a la comparsa on podrem gaudir de la millor musica (recopilada per la nostra DJ's PETI) sense parar de ballar!!

El dilluns, el dia mes esperat de l'any, LA NIT DE L'OLLA, on totes disfrutem desfilant per els carrers de l'entrada. I desprès per a que no "decaiga la fiesta" xaranga la SECTA a la comparsa fins les 5 del mati. lololololo...!!!! ja conegueu totes de sobra el nostre himne...

El dimarts l'ENTRADA. Enguany som les primeres, ABANDERADES CRISTIANES. Esperem que agrade a tots i que quede plasmat el nostre esforç per a fer que l'entrada de Montaverner any darrer any vaja siguent millor. En ella ens interpretaràn la nostra primera marxa, composada per Juan Carlos Bomboí, titulada SIDI ET BABIECA (sidi es com els moros nomenaven al CID i BABIECA es el seu cavall), que serà interpretada per la nostra banda oficial, la Instructiva d'Alfarrasí.

Per la nit desprès del sopar gaudirem de la discoteca mòbil ESTEBAN a la comparsa.

Dimecres, diana i seguit s'anirà al cementari a fer un homenatge a tots els festers que ja no ens acompanyen. Desprès disfrutarem d'un esmorzar que a la comparsa no hem vist, ni vorem mai... i al ser abanderades tindrem banda a la comparsa fins l'hora de dinar. Aquesta nit no tindrem res a la comparsa, per a deixar descansar un poc als veïns...

I el dijous, dia de l'embaixà, esperem la col·laboració de tot el nostre bandol per a guanyar als moros, encara que crec q serà, com tots els anys, prou fàcil!! Per tant per a celebrar la victoria desprès de sopar ens espera la BACHATA ROSA, els quals esperem que ens deixen cantar alguna cançoneta.

Divendres la retreta que com tots els anys el disfraç no estarà clar abans d'eixe dia. Desprès anirem a l'orquesta per "avore com pita el ball i sino mos agrà sen anem a dormir, que ja o tenim be".

FI DE FESTES!!!

Des de ací agraïr a totes les persones que desinteresadament han o van a col·laborar per a que aquestes festes siguen INOBLIDABLES!!!

AVANT CIDES, ABANDERADES CRISTIANES 2010!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el viernes si no os gusta la orquesta yo hos dare mandorga con mi instrumento de un piston.

Anònim ha dit...

el viernes si no os gusta la orkesta yo os tocare con mi instrumento de un piston