dimecres, 22 de juliol del 2009

SOPAR ABRIL

Hola a totes!!! (altra volta)

Ha hagut un problema en el sopar d'abril...s' ha perdut la llista on estaben apuntades totes aquelles components que habien avisat q no anaven...per tant s'ha passat el sopar a totes. Així que les que no van anar i van avisar que ho comuniquen a la tresorera (mes coneguda com R.lou) i ella ho comprobará amb les encarregades del sopar (Maite Mahiques, Amanda, Lidia i Joana) per a verificar-ho.

Recordar a les del mes de juny que encara no han entregat la llista a la tresorera...desprès es queixem de que tot es passa en el mes d'agost!!

Ja se que hem arribat tart...xo l'any que ve tindre que exigir que es passe tal i com cal, ja que les llistes dels sopars estan impreses i guardades en la "presso" i cadascú ho ha fet on li ha vingut en gana...i moltes vegades no arriba com toca a la tresorera.

UN POQUET DE COL·LABORACIÓ!!!!!
Gràcies!!!!

3 comentaris:

maite mahiques ha dit...

hello!gent q jo recorde q va avisar en temps: pepi, sandra orrico, pili, laura la torrentina, estela... si recorda alguna més li ho diré

jaira ha dit...

la llista del mes pasat la tinc jo!pero esque no veig mai a r.lou.liu vaig dir el dijous pasat en la reunio de junta.ja la baixare al zz el divendres i a vore si la veig!

joana ha dit...

eyyyy xatiiiiisss!!!!!! q ganes tinc del sopareet!!! i q ja qda - xa feeeessttteeeeeeeessssssss!!!!!!!!
SOM DE LA PENYA LA PENYA LES BUFEEEEEEEEESSS!!!!!