dimarts, 25 de novembre del 2008

Sopar de Novembre!!!!!!!

El sopar de novembre el realitzaran Raquel Salmeron, Jessica Calvo, Raquel Lopez i Paquita Palaci, recordeu que la que no vaga heu te que cumunicar algún membre del gup del sopar.
- El sopar sera el últim dia per demanar loteria de nadal i es dira ja la loteria que vol cada una per el sorteig del niño.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

LOLI man dit que el diga que tens q anar a fer olives, q es sap molt d mal pero mira aixina podras vindre al sopar de comparsa.q guayyyyyy. aixo man dit,jejejeje.

Anònim ha dit...

ei norma!!! tranquila q vaig al bou xo al final tb anem unes quantes al sopar!!! es q saps q ens agra estar en tot!!! jajaja...

Anònim ha dit...

q fort!!! anit vaig entrar al zebra i per els pels santi no es va donar compter q soc menor...
estaguent allí em vaig enterar de una cosa sux forta!!! mister potato i la seua dona la pechuga amb piquillo han tingut un fill q li han posat "hilo dental".

espere q no estagueren prenent-me el pel!!!

Anònim ha dit...

eiiii!!!!!!!!!! q sols queden 12 dies x al sopar!!!!!!!! q a dingú li passe!!!!!!
enguany farem campanades...o cm l'any passat passem directament als cubates i xupitos, no??? som sux fortes seu donat compter q ara tenim la plaça ahi i es quan no anem a les campanaes...encara q tb es bona opció lo de les paelles...no peti???
jo x mi 12 xupitos de casalla pa cada una...i de ahi a dormir!!!jajaja...

visca el blog!!!!

Anònim ha dit...

q fort... he posat q falten 12 dies...xq no habia vist el contaor q has posat!!!!!!!!!!! peti cm teu curres!!! q fort!!!!!