dijous, 16 d’octubre del 2008

10é Aniversari

10 anys de festa
Pareix mentida que ja fem 10 anys!
Encara recordem amb molta il.lusió quan un grup de 18 xiques, vam decidir unir-se per fer una comparsa, la comparsita li dèiem.
Enguany estrenem local i encara que no ha segut un any molt fàcil, ja que hem patit tres robatoris, continuem amb la mateixa i.lusió de sempre: fer més gran la festa!
A dia de d'avui som 44 components i d'açí convidem a totes les xiques del poble a formar part de la nostra comparsa, vos asegurem que aneu a disfrutar molt.
Gràcies a totes les components i les que algun dia heu segut de la comparsa per ajudar a que la nostra il.lusió perdure.

Les fundadores
(Escrit del llibre de festes 08)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a les fundadores per el regal "sorpresa" que ens van fer a totes.
Que be meu vaig pasar, va estar genial ¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Eii!!! les fundadores van tindre molt bona idea!!! q be ens ho vam passar el dijous gràcies al seu sux regal!!!! encara q lo de sorpresa va deixar molt q desitjar...jajaja...

Tb hi ha q recordar el regal q es van fer la resta de les membres a elles... va ser molt emotiu...sino q liu pregunten a Aranza...jajaja...

Aquest dijous sera dificil d'oblidar... vam tindre una nit de festival atope de l'ambient (mai millor dit!!)amb l'actuació de la bachata rosa i el nostre "amic" Toni Denis...

Tb em de recordar lo be q va estar la nit de l'olla...LOLOLOLOLO!!!!on sempre acabem...q no se ni com ixim a l'entrada...jajaja... xo sobretot lo be q va estar la dolorosa!!!

PER ELS 3000 GOTS I PER EL XUPITO FUNDADOR!!!

ESTES FESTES UN 1000!!!!

Anònim ha dit...

1 FUNDADORA:

GRÀCIES A TOTES PER FER Q AQUESTA COMPARSA SIGA EL Q ÉS , I Q DESPRÉS DE 10 ANYS TINGAM LA MATEIXA IL.LUSIÓ Q CUAN VAM COMENÇAR.
ESPEREM Q D´AÇÍ 10 ANYS MÉS, ESTIGAM I HO DISFRUTEM ENCARA MÉS.

AMUNT CIDES!!!!

Anònim ha dit...

Hola hola!
M'alegre molt que vos molara el dijous, es que Sonia anima prou, i la estrella invitada ja va ser "lo tot" jajajajaja
Vixca Tonny Dennis!!!!
Alè a vore si d'ací 10 anys mes ho podem tornar a celebrar!